Искане за развод е поискано от съпруга на певицата Бритни Спиърс -

...
Искане за развод е поискано от съпруга на певицата Бритни Спиърс -
Коментари Харесай

Драма за Бритни. Съпругът й я разкара

Искане за бракоразвод е поискано от съпруга на певицата Бритни Спиърс - Сам Асгари, единствено 14 месеца, откакто двамата подписаха брак, съобщи Асошиейтед прес, като цитира източник, осведомен с проблема. 

Човекът, който е непосредствен до Асгари, само че не е акредитиран да приказва обществено, удостовери, че искът за бракоразвод е подаден в сряда, часове откакто няколко медии, измежду които Ти Ем Зет и списание " Пийпъл ", оповестиха, че двойката се е разделила.
-->
Изпратено е питане по електронната поща до представител на Спиърс, което към този момент няма отговор. 

Съдебните регистри в окръзите Лос Анджелис и Вентура не демонстрират къде са подадени документите за анулиране на брака сред Бритни Спиърс и Сам Асгари.

Те се ожениха в дома на изпълнителката в Калифорния на 9 юни 2022 година в наличието на плеяда от звезди, измежду които Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона, напомня Асошиейтед прес. Сватбата се смяташе за крайъгълен камък в новия живот на певицата след края на правосъдно наложеното й попечителството поради нестабилното й психологично положение. То продължи повече от 13 години. 

Поп звездата се срещна и стартира да се среща с Асгари, модел и артист, по време на фотосите на видеоклипа към песента " Slumber Party " през 2016 година

Една от  аргументите, заради които Спиърс изиска от съда да приключи настойничество, беше желанието й да се омъжи за Асгари.  

Двамата оповестиха годежа си през септември 2021 година, когато стана ясно, че тя няма към този момент да има аставник, който по това време беше татко й.  Попечителството беше прекъснато през ноември същата година. 

Бритни Спиърс съобщи, че двамата с Асгари са изгубили бебе при започване на бременността й през май 2022 година, към месец преди да се оженят. 

Съобщенията за фамилни проблеми се усилиха в последните месеци, отбелязва Асошиейтед прес.  

Бракът със Спиърс е първи за 29-годишния Асгари. Поп певицата, която е на 41 година, пък мина под венчило за трети път. Тя е майка на две момчета, родени по време на втория й брак с танцьора Кевин Федърлайн, подписан през 2004 година и траял три години. 

През октомври т.г. се чакат да излязат записките на Бритни Спиърс, написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР